Autor |
RE: Sezon 2009/2010 kibicowsko |
filippo Administrator
|
Dodane dnia 18-08-2009 16:22 |
|
|
Mam nadzieję że ten kto ma flagi nie zapomni jutro przynieść WSZYSTKICH na mecz.
[color=blue]www.swiatowid.ovh.org[/color]
Po nas przyjdą młodsi... |
|
Autor |
mati86slo Użytkownik
|
Dodane dnia 18-08-2009 23:56 |
|
|
hmmm... flagi ma chyba na pewno Fala, jak ktos ma do niego tel. to niech mu przypomni. Wszyscy jutro na mecz, jazda, jazda :smilewinkgrin: |
|
Autor |
Swiatowidfans Użytkownik
|
Dodane dnia 19-08-2009 09:13 |
|
|
ja mam jedna flage to ja wezme
SwiatowidFans |
|
Autor |
mati86slo Użytkownik
|
Dodane dnia 19-08-2009 10:26 |
|
|
niech ktos aparat wezmie i fotki popstryka |
|
Autor |
Bogu20 Administrator
|
Dodane dnia 19-08-2009 10:58 |
|
|
jesli mozna to juniorom
|
|
Autor |
GuraalCFC Użytkownik
|
Dodane dnia 19-08-2009 11:00 |
|
|
Szykuję się niezła zabawa
ŚWIATOWID ŁOBEZ!! |
|
Autor |
stivo Super Administrator
|
Dodane dnia 19-08-2009 23:17 |
|
|
Ja rozumiem, że strona, że reklama, ale czy ktoś z zarządu chociaż wspomniał komuś z administracji, ze będzie adres na terminarzu?
MLKS najlepszy jest! |
|
Autor |
mati86slo Użytkownik
|
Dodane dnia 20-08-2009 02:54 |
|
|
Po pierwsze, ja rozumiem, że wakacje i że kibice Światowida pewnie smażą dupska na Majorce albo w Bangladeszu ale sezon się zaczął i doping w 5-ciu jest po prostu śmieszny :no: więc na następnym meczu u siebie, jeżeli chcecie pomóc drużynie to zapraszam na środek i dopingujemy. Jeżeli nie to nie wieszamy flag,z szacunku do nich i koniec. Jeżeli na następnym meczu będzie tak jak dzisiaj to osobiście oddam flagi ich twórcom, niech robią z nimi co chcą.
Po meczu pan prezes Szarkiewicz stwierdził, że powinniśmy tak jak to wielokrotnie widział, bo był, w Dobrej - pirotechnike odpalać z wyrzutni (rakietnicy - chodziło mu o takie coś z czego Timek kiedyś strzelał) :lol::lol::lol: Jeżeli będą jakieś kary finansowe za odpalenie na meczu z Chemikiem piro to proszę skan umieścić na stronie. Po raz kolejny utwierdzam się w przekonaniu, że Marian vel. Maniuś vel.Bokser Szyjka nadaje się sto razy lepiej na prezesa niż pan Szarkiewicz,
Pani spikerka trochę jak z PKP, ale miejmy nadzieję, że się ogarnie.
[size=14]Ale przede wszystkim: WIELKIE BRAWA ŚWIATOWID ZA TEN MECZ
[/size]
W spontanicznej dosyć zbiórce "do buta" zebrano na 2 race :smilewinkgrin:
Edytowane przez mati86slo dnia 20-08-2009 03:40 |
|
Autor |
Bogu20 Administrator
|
Dodane dnia 20-08-2009 10:03 |
|
|
Walka i wiara to podnosiło ich na duchu
|
|
Autor |
bucz1988 Użytkownik
|
Dodane dnia 22-08-2009 23:41 |
|
|
ale ten mecz z beniaminkiem nic nie pokazał |
|
Autor |
Bogu20 Administrator
|
Dodane dnia 23-08-2009 14:22 |
|
|
maly wypadek i oby sie brali do roboty z takimi druzynami niech ich nie lekcewaza teraz bedzie przyklad
|
|
Autor |
filippo Administrator
|
Dodane dnia 23-08-2009 22:53 |
|
|
stivo napisał/a:
Ja rozumiem, że strona, że reklama, ale czy ktoś z zarządu chociaż wspomniał komuś z administracji, ze będzie adres na terminarzu?
Nie rozumiem za bardzo??? Chyba tylko się cieszyć należy z tego faktu.
mati86slo napisał Po pierwsze, ja rozumiem, że wakacje i że kibice Światowida pewnie smażą dupska na Majorce albo w Bangladeszu smiley ale sezon się zaczął i doping w 5-ciu jest po prostu śmieszny [No] więc na następnym meczu u siebie, jeżeli chcecie pomóc drużynie to zapraszam na środek i dopingujemy. Jeżeli nie to nie wieszamy flag,z szacunku do nich i koniec. Jeżeli na następnym meczu będzie tak jak dzisiaj to osobiście oddam flagi ich twórcom, niech robią z nimi co chcą.
Po meczu pan prezes Szarkiewicz stwierdził, że powinniśmy tak jak to wielokrotnie widział, bo był, w Dobrej - pirotechnike odpalać z wyrzutni (rakietnicy - chodziło mu o takie coś z czego Timek kiedyś strzelał) [Laugh] [Laugh] [Laugh] Jeżeli będą jakieś kary finansowe za odpalenie na meczu z Chemikiem piro to proszę skan umieścić na stronie. Po raz kolejny utwierdzam się w przekonaniu, że Marian vel. Maniuś vel.Bokser Szyjka nadaje się sto razy lepiej na prezesa niż pan Szarkiewicz,
Pani spikerka trochę jak z PKP, ale miejmy nadzieję, że się ogarnie.
Ale przede wszystkim: WIELKIE BRAWA ŚWIATOWID ZA TEN MECZ
W spontanicznej dosyć zbiórce "do buta" zebrano na 2 race [Smile-Wink-Grin]
Nie strasz nie strasz bo i tak Ci nie wierzę - flagi jak wisiały tak wisieć będą a Ty jeszcze nie raz wydrzesz się samotnie.
Chyba musimy trochę sami zadbać o swój PR bo nie jesteśmy w stanie chyba przyciągnąć do siebie młodych ludzi wtedy gdy w naszych szeregach wali się wódę z gwinta i gada o jakiś imprezach w Mielnie czy Świnoujściu (mało chlubnych zresztą skoro kończonych na MO). Ja się starzeję może ale nigdy mnie takie rzeczy nie podniecały a podniecać mogą chyba jedynie tego farbowanego blondaska który jak tak dalej pójdzie zamieni się ze szczypiorka w mutanta z grubą złotą ketą w ciasnej przerwie między klatą a pustym łbem - nie tego chcemy dla naszej młodzieży.
Daruj sobie proszę Maniusia bo już go w klubie nie ma i osobiście mam nadzieję, że nie będzie a obecny prezes radzi sobie co raz lepiej i oby tak było dalej. O to że się martwi pretensji mieć nie można bo jeśli faktycznie kara za to będzie to jego problem na który reszta ma wylane. Ustawę znasz i taka samo jak tysiące kibiców czy nawet działaczy za debilną uważasz ale prezesa w tym głowa żeby kar unikać. Jak on sobie piro wyobraża to już jego sprawa. Może udałoby się oddzielić w jakiś sposób tę wnękę pod młynem od reszty i wszelkie piro rzucać tylko i wyłącznie tam gdyż ta część niejako nie należy do boiska. Trzeba sprawę przegadać.
Pani spikerka - jak dla mnie debiut całkiem w porządku - jednak na trybunach w większości siedzą chłopy do których trzeba mówić jasno, głośno, wyraźnie i zdecydowanie. Mam nadzieję że z meczu na mecz będzie lepiej.
Propozycja nowej ankiety
Temu SKURWIELOWI który po meczu porozwalał śmietniki i powybijał szyby w gablotach klubowych należy:
a ) nakopać do dupy i obciąć dłonie ?
b ) wsadzić w dupę kilka rac i kazać biegać wkoło bieżni ?
c ) kazać przez trzy następne sezony kosić murawę cążkami do paznokci ?
Sam mecz:
I połowa - aż miło było patrzeć
II połowa - trochę wiało nudą poza ostatnią akcją Chemika i naszą kontrą która przyniosła trzecią bramkę.
Doping - mierny
Bez odbioru.
PS: Na mecz zabrałem żonkę, syna i Koalę bo do żadnego z Was gamonie się dodzwonić nie mogłem żeby was na mecz zabrać. Zamieńcie telefony komórkowe na makulaturę skoro ich nie umiecie używać.
[color=blue]www.swiatowid.ovh.org[/color]
Po nas przyjdą młodsi...
Edytowane przez filippo dnia 23-08-2009 22:58 |
|
Autor |
stivo Super Administrator
|
Dodane dnia 24-08-2009 00:06 |
|
|
filippo napisał/a:
stivo napisał/a:
Nie rozumiem za bardzo??? Chyba tylko się cieszyć należy z tego faktu.
Cieszyć swoją droga, ale choćby przez grzeczność mogliby Nas o tym poinformować, że chcą umieścić adres strony. Można było nawet tu na portalu dać znać. Z resztą od dawna nie było z ich strony żadnego kontaktu, a ja sam się fatygować nie mam zamiaru..
PS. Od Ciebie nie miałem połączeń
MLKS najlepszy jest! |
|
Autor |
GuraalCFC Użytkownik
|
Dodane dnia 24-08-2009 17:15 |
|
|
Ten pomysł na nową ankietę jest dobry, bo nawet nie wiedziałem,że takie coś się wydarzyło;/ Ja bym mu dał wszystkie trzy kary, które filippo wymyślił, bo jak tak można;/ I on sie nazywa kibicem naszego klubu;/
ŚWIATOWID ŁOBEZ!! |
|
Autor |
bucz1988 Użytkownik
|
Dodane dnia 24-08-2009 20:47 |
|
|
właśnie alkohol tak robi z ludzi że wariują!!! |
|
Autor |
GuraalCFC Użytkownik
|
Dodane dnia 24-08-2009 21:03 |
|
|
Bo alkohol jest dla ludzi, ale nie dla wszystkich jak widac;/
ŚWIATOWID ŁOBEZ!! |
|
Autor |
bucz1988 Użytkownik
|
Dodane dnia 24-08-2009 23:03 |
|
|
no oczywiscie w duzych ilosciach szkodzi:lol: |
|
Autor |
GuraalCFC Użytkownik
|
Dodane dnia 27-08-2009 13:09 |
|
|
Są ludzie, którzy umią się dobrze bawic gdy piją nawet w dużych ilościach, ale są też ludzie tzw. DZBANY
ŚWIATOWID ŁOBEZ!! |
|
Autor |
mati86slo Użytkownik
|
Dodane dnia 27-08-2009 15:21 |
|
|
Ale czemu myślicie, że szyby powybijał jakiś kibic? Raczej wydaje mi się, że to jacyś małolaci, co biją rekordy w rzucie śmietnikiem, albo w ilości stłuczonych szyb. Nie popieram, ale żeby dłonie obcinać :lol:
Co do dopingu, to jak większość łaskę robi, że pokrzyczy, to nic innego nie pozostaje jak czekać, aż zechce się ludziom dopingować. |
|
Autor |
GuraalCFC Użytkownik
|
Dodane dnia 27-08-2009 17:54 |
|
|
Nikt nie napisał że to kibic. Ja napisałem,że jeżeli ta osoba siebie uważa za kibica Światowida to nią nie jest.Czyli nie napisałem że to kibic
ŚWIATOWID ŁOBEZ!! |
|