Ta pierwsza BEZNADZIEJNA bo niemająca nic wspólnego ze Światowidem nie wspominając o tym że po prostu kiepska - Mati stać Cię na dużo więcej a z tych wzorów co mi przesyłałeś na pewno dużo ciekawsze można wynaleźć niż narkomańsko-dziecinno-głupie.
PS: Wolność złodziejom - może i tak bo dlaczego mają się wylegiwać w pierdlu za moje podatki. Na wolności ale niech zapierdalają na utrzymanie domów dziecka czy opieki społecznej. Chyba co niektórzy za dobrze mają że takie hasełka im do głowy przychodzą.
Nie marudzi tylko wyraża swoje zdanie - różnica dość znaczna a skoro dla Ciebie niewidoczna to cóż...
Chcesz marudzenia - proszę bardzo.
Jeśli dla was jako kibiców dobra jest vlepka tak wyglądająca no to wasza w sumie sprawa ale ja jako kibic nie życzę sobie żeby była ona kojarzona z nami. Osłabiają mnie gangsterzy nienawidzący policji choć nigdy nie mieli z nią do czynienia, upijający się do w wieku 15 lat do takiego stanu że nie potrafią wyjaśnić kto zabrał im szalik. Wasza energia zużytkowywana jest na gówno a pojechać na mecz czy choćby raz pokrzyczeć u siebie chętnych brak.
Nie tyle nie masz zamiaru co nie masz z czym dyskutować.
Co z tego, że masz 16 lat jak zachowujesz się jak dziesięcioletni gamoń. Ja kalkulator mogę kupić ale odpowiedzialności Ty się musisz nauczyć bo kupić jej się nie da.
Maniek niema co się kłucić .Filip może i ma troche racji, ponieważ ta pierwsza vlepka niema nic wspolnego z klubem .Filip wczesniej napisal ze wysylales mu inne projekty i mysle ze zamiast tej pierwszej mozna by bylo wstawic jakas inna Pozdro.