Autor |
RE: Światowid II Łobez |
GuraalCFC Użytkownik
|
Dodane dnia 16-09-2009 00:31 |
|
|
Myśle że huraoptymizm z samego istnienia II drużyny minie po ostatnim meczu, bo nie ma co mówic ale nie zasłużyliście na zwycięstwo czy chociażby remis...a jż uzasadniam. Bo jak zawodnik( a chodzi o D.Krystosiaka) może tracic głupio piłkę i miec potem pretensje o to do wszystkich tylko nie do siebie...On zachowuje się bardziej jakby był gwiazdą jakiegoś zajebistego klubu, który ma wyrobiona światową markę...przesada. ale to nie tylko on...bo jeszcze kilku sobie idzie tyłem do akcji nic ich nie interesuje co się na boisku dzieję.i nie ważne czy to wy atakujecie czy przeciwnik głowa w dół dupa do akcji i tyle...żenada...takie coś nigdy nie będzie miało powodzenia...sorki takie jest moje odczucie i tak będzie jeżeli tego nie zmienicie...pozdro dla tych co coś potrafią grac tam...
ŚWIATOWID ŁOBEZ!! |
|
Autor |
bucz1988 Użytkownik
|
Dodane dnia 17-09-2009 17:16 |
|
|
dla tych co cos potrafia grac czyli?? |
|
Autor |
GuraalCFC Użytkownik
|
Dodane dnia 18-09-2009 10:34 |
|
|
Z tego co widziałem to Ty Buczu się wyróżniasz z drużyny, Sikor, Toberek czai i kilku jeszcze ale nie wiem jakie mają ksywki czy nazwiska... Wiem że szkoda,że nie może grac Benek z wami, bo on też dobrze gra...Ale musicie skończyc z gwiazdorstwem co niektórych osób...Bo z tego nic dobrego nie wyniknie
ŚWIATOWID ŁOBEZ!! |
|
Autor |
bucz1988 Użytkownik
|
Dodane dnia 19-09-2009 09:34 |
|
|
ja bym sie moze wyróżniał gdybym miał zdrowa noge |
|
Autor |
GuraalCFC Użytkownik
|
Dodane dnia 19-09-2009 10:31 |
|
|
I tak się wyróżniasz...Te osoby które wymieniłem maja jakieś pojęcie o piłce..jak rozgrywac akcje itp...a reszta gra bo gra, nie raz ich gra wygląda na podwórkowa...
ŚWIATOWID ŁOBEZ!! |
|
Autor |
bucz1988 Użytkownik
|
Dodane dnia 19-09-2009 13:24 |
|
|
bo taka piłka jest na takich boiskach i w tych klasach rozgrywkowych |
|
Autor |
rosomak Użytkownik
|
Dodane dnia 27-09-2009 23:08 |
|
|
no jak narazie to 2-skład się odblokował i idzie nam całkiem niezle)) |
|
Autor |
GuraalCFC Użytkownik
|
Dodane dnia 06-10-2009 11:17 |
|
|
no narazie tak
ŚWIATOWID ŁOBEZ!! |
|
Autor |
rosomak Użytkownik
|
Dodane dnia 15-10-2009 21:43 |
|
|
w niedziele ostatnie starcie rezerw)))napewno będziemy walczyć!!!!:yes: Choć i tak już 2-skład odniusł sukces że jest w czołówce tabeli:yes: |
|