Autor |
RE: Światowid II Łobez |
Bogu20 Administrator
|
Dodane dnia 28-07-2009 19:41 |
|
|
Popieram ja bym się wstydził coś takiego pokazać haha
|
|
Autor |
Swiatowidfans Użytkownik
|
Dodane dnia 30-07-2009 10:56 |
|
|
:lol::lol::lol: o kurwaa to paintem bym cos lepszego zrobil:lol::lol:
SwiatowidFans |
|
Autor |
mati86slo Użytkownik
|
Dodane dnia 30-07-2009 14:23 |
|
|
No widzę, że ktoś rzeczywiście ma nasrane w głowie i chce herb zmieniać, ale jeżeli na coś takiego to paranoja jakaś. Jak chcecie to zrobię wam projekt herbu za 2race :lol: |
|
Autor |
GuraalCFC Użytkownik
|
Dodane dnia 30-07-2009 18:15 |
|
|
Heh ostatnie dwa komenty są zaje****e.Oczywiście w pozytywnym sensie
ŚWIATOWID ŁOBEZ!! |
|
Autor |
mati86slo Użytkownik
|
Dodane dnia 30-07-2009 23:50 |
|
|
A nie bede znow takim materialista i za free, ale to tylko dzisiaj :lol: tak na szybko zrobione, tylko, ze nie wiem jak chca sie nazywac i skad w ogole sa wiec, wiem jedynie, ze nie chca sie nazywac Swiatowid czy chca? jak to jest? :lol: mam nadzieje, ze sie podoba
Edytowane przez mati86slo dnia 30-07-2009 23:51 |
|
Autor |
Bogu20 Administrator
|
Dodane dnia 31-07-2009 10:52 |
|
|
podoba sie jak najbardziej ale my nie jesteśmy wioska na której hoduje się świnie itp.Bez tego obrazka farmy było by idealnie ale zastąpione herbem Światowida.Nie maja innego wyjścia muszą się nazywać Światowid II Łobez.Bez tego by nawet nie zaczęli rozgrywek.Jak byś mógł to wymyśl coś na szybkiego ale normalnego
|
|
Autor |
mati86slo Użytkownik
|
Dodane dnia 31-07-2009 11:36 |
|
|
Dla mnie jak tak do tego podchodza, ze nia maja wyjscia i tylko dlatego bedzie to Swiatowid II, to zasługują na taki herb :lol: choc nie mam nawet pojecia kto tam gra, heh... ale przy okazji robienia "herbu" tapetke tez zrobiłem
i wersja animowana
Edytowane przez mati86slo dnia 31-07-2009 11:40 |
|
Autor |
GuraalCFC Użytkownik
|
Dodane dnia 31-07-2009 13:29 |
|
|
Dobre Dobre mati, hehe. Choc wiadomo nie wszyscy tam grajacy tak podchodza, bo chyba Bogu ty tam bedziesz gral a jedynie normalnie do tego podchodzisz to ten herb Cie uraza, ale dla reszty jest jak najbardzie poprawny....
ŚWIATOWID ŁOBEZ!! |
|
Autor |
Bogu20 Administrator
|
Dodane dnia 31-07-2009 14:45 |
|
|
Nie ja gram juniorach, w B-klasie może kiedyś zagoszczę. A graja tam ludzie z miejscowej wsi Dalno,Worowo, byli gracze Światowida itd... Jak narazie chęć do gry widać, stawiają się punktualnie na treningi i to nie w malej ilości.
Mati nie zasługują na taki herb a jak już będą chcieli to sami sobie zrobią. Nie poniżaj ich do poziomu wieśniaków, bo chłopaki maja pojecie o piłce.
|
|
Autor |
GuraalCFC Użytkownik
|
Dodane dnia 31-07-2009 15:37 |
|
|
Tuchybanie chodzio poniżanie, ale o to żeby okazali MLKS-owi szacunek za to, że pomaga im, a nie gadają takie głupoty, że osobny klub chcą i herb. Jak tak to niech się zabierają i sami założą klub, ciekawe czy kasy im starczy...:no:
ŚWIATOWID ŁOBEZ!! |
|
Autor |
mati86slo Użytkownik
|
Dodane dnia 31-07-2009 15:58 |
|
|
Dokładnie o to mi chodzi w ogóle dziwie sie, ze takie wielkie halo wokół tej drugiej drużyny sie zrobiło :rol: |
|
Autor |
GuraalCFC Użytkownik
|
Dodane dnia 31-07-2009 22:26 |
|
|
Też mnie to dziwi, ale wkurzające jest jeżeli MLKS z pomocą wychodzi, a ktoś(zawodnicy) II drużyny nie chcą pod szyldem Światowida grac, dlatego takie zamieszanie jest wokół II zespołu pozdro
ŚWIATOWID ŁOBEZ!! |
|
Autor |
rosomak Użytkownik
|
Dodane dnia 02-08-2009 21:28 |
|
|
słyszałem że zamieszanie niezłe było,już ponoć wszystko jest na dobrej drodze.Prawdopodobnie trenerem II-drużyny ma być Urbański(GUMA) tak słyszałem ponoć to prawda. |
|
Autor |
Bogu20 Administrator
|
Dodane dnia 03-08-2009 11:25 |
|
|
Do mnie tez doszła taka informacja, zobaczymy na pierwszym treningu czy okaże sie to dobrym wyborem
|
|
Autor |
GuraalCFC Użytkownik
|
Dodane dnia 03-08-2009 23:32 |
|
|
Tak Guma jest trenerem II zespołu...
ŚWIATOWID ŁOBEZ!! |
|
Autor |
Bogu20 Administrator
|
Dodane dnia 04-08-2009 10:04 |
|
|
Teraz czekamy na pierwszy trening ciekaw jestem ile osób będzie się stawiało
|
|
Autor |
maniek92_92 Użytkownik
|
Dodane dnia 04-08-2009 15:54 |
|
|
A dlaczego mają się stawiać:confused: jeżeli coś się nie podoba to nikt ich nie zmusza do gry. Muszą się podporządkować i robić co trener im każe.:yes:
maniek
Edytowane przez maniek92_92 dnia 04-08-2009 15:55 |
|
Autor |
rosomak Użytkownik
|
Dodane dnia 04-08-2009 16:18 |
|
|
Maniek-Bogowi chodziło o to ile osób bedzie przyjeżdzać na treningi!)) Bo jak narazie to tylko chłopaki z dalna trenują i 4 z łobza... A zadeklarowało sie około 30-osób.Ci co trenują już od paru tygodni będą nadal trenowac i chcą grać !!A trener jest potrzebny i miejmy nadzieje że (GUMA) poustawia tą drużyne jak się należy)):yes: |
|
Autor |
GuraalCFC Użytkownik
|
Dodane dnia 04-08-2009 21:06 |
|
|
Spokojnie, jak ne będzie składu to Ci co nie załapią się w I zespole zagrają w II napewno
ŚWIATOWID ŁOBEZ!! |
|
Autor |
mlody68 Użytkownik
|
Dodane dnia 04-08-2009 21:59 |
|
|
odbył sie dzisiaj trening. dokładnie nie wiem ile osób było. tak ma oko to moze ze 16 nie wiem dokladnie ile. no i nareszcie trener jest bo przedtem to tylko grali(z tego co widziałem). mam nadzieje ze bedzie mocna ekipa z nich |
|