Tyle osob wbija sie na stronke, a forum lekko niezywe:rol:
[color=blue]Kto przychodzi?
Kto odchodzi?
Jak waszym zdaniem Swiatowid poradzi sobie w nadchodzacym sezonie?
i takie tam rozne ciekawostki..:smilewinkgrin:[/color]
Jak dla mnie najważniejszym wzmocnieniem jest Marek Drożdzewski. To bardzo dobry doświadczony zawodnik, który mam nadzieję pokieruje młodych w walce o przynajmniej środek tabeli.
Z nowych zawodników są jeszcze Łukasz Zielonka i Artur Andrusieczko (obaj wypożyczeni, choc dobrze u nas znani) oraz najmniej znany mi Waldek Popielewski.
Z drużyny juniorskiej doszli Sebastian Rajca i Tomasz Górecki.
Z informacji od jednego z użytkowników(thx G.) wiem tez, że w zespole seniorów nie występują Łukasz Osiński i Łukasz Kogut. Nie wiadomo co z Pawłem Wielgusem, bo się nie pojawia w klubie.
Dodam do tego co Stivo napisał że jeśli o wypożyczenia chodzi to raczej Rafał Zielonka a nie Łukasz. Rafał jest wychowankiem Światowida ale od poprzedniego sezonu piłkarzem Iny Ińsko, teraz przyszedł do nas na pół roku po którym okaże się co dalej. Natomiast Łukasz Zielonka próbował przygody z Sarmatą Dobra ale zdecydował się jednak na powrót do Światowida.
Z zespołem trenowało również kilku innych zawodników ze Szczecina ale póki co na razie o nich cisza. W jednym ze sparringów zagrał także świetnie znany łobeskim kibicom Artur Samal który jednak obecnie trenuje i gra w sparingach Sparty Węgorzyno.
Jeśli chodzi o Pawła Wielgusa to nigdy nie zrozumiem dlaczego ludzie z niewątpliwym talentem który posiadają wolą go roztrwonić albo zwyczajnie olać. Chłopak miał szansę się wybić i pograć nie tylko w Łobzie ale widać woli inne atrakcje niż piłka nożna.